Incredibil, ce a pățit Bobonete la o terasă din Pipera. „M-am dus peste ei! Nu vă e rușine?”

Mihai Bobonete, 42 de ani, celebru pentru rolul "Bobiță" din "Las Fierbinți", a dezvăluit un episod amuzant, când a vrut el însuși să glumească, apoi situația s-a întors împotriva” sa.

20 iun. 2022, 19:40
Incredibil, ce a pățit Bobonete la o terasă din Pipera. „M-am dus peste ei! Nu vă e rușine?”
Incredibil, ce a pățit Bobonete la o terasă din Pipera

Incredibil, ce a pățit Bobonete la o terasă din Pipera: „Nu vă e rușine?”. Actorul i-a povestit Ecaterinei Ladin, „Dalida” din „Las Fierbinți”, cel mai penibil moment pe care l-a trăit. „Eram cu Cătălin Ciurlău, un prieten, la o terasă prin Pipera, nu se fuma înăuntru, am ieșit la terasă la o țigară. Peste drum, parcarea de la Billa. Afară, acolo, văd un Logan alb și pe mașină doi cu aparate care făceau poze. Eu îi zic ăstuia, râzând: „Mă, nu se mai poate să ieși la un pahar de vin, să fumezi… Mă distrug paparazzii. Poate e momentul meu de intimitate, poate nu vrea să apar în poze!”. Eu, la glumă, Cătălin îmi ținea isonul”, a povestit Mihai Bobonete în podcast-ul său.

Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”

„M-am dus la ei, nu m-am mulțumit doar cu atât: „Alo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, da vouă nu vă e rușine?”. Ei: „Ce s-a întâmplat, domnul Bobonete?”. Le explic eu, fac pe supăratul, ei ce-mi răspund? „Nu, domnul Bobonete, nu pe dumneavoastră. Deasupra e un coafor, e Andreea Bănică acolo, a venit cu mașina lui Bănică, pe ea o fotografiem… Vreți să vă facem și dumneavoastră o poză, două, dacă tot suntem aici?”. Am plecat rușinat”, a mai adăugat actorul de comedie.