VĂDUVA lui Sergiu Nicolaescu, gest BIZAR la trei ani de la moartea regizorului. Ce a făcut cu hainele acestuia

Iolanda Nicolaescu a dezvăluit pentru România TV că zilele în care s-a războit cu văduva fratelui său, Dana Nicolaescu, au apus şi acum are doar cuvinte de laudă la adresa ei. Mai mult, sora regretatului cineast a arătat că Dana suferă încă foarte tare şi chiar a povestit că tânăra sa cumnată nu este pregătită să se desprindă de amintirea soţului său.

12 dec. 2014, 10:03

Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu, şi sora regretatului cineast, Iolanda, au avut o dispută de lungă durată pe averea regizorului, după moartea acestuia. Acum, însă, cele două s-au împăcat, iar Iolanda Nicolaescu povesteşte că Dana se poartă foarte frumos cu ea şi o ajută cu tot ce are nevoie. Dana i-a adus Iolandei Nicolaescu bucătăreasă şi femeie care să-i facă curăţenie în casă şi îi face, uneori, şi cadouri.

Citeşte şi Bilet MISTERIOS la mormântul lui Sergiu Nicolaescu

Sora lui Sergiu Nicolaescu a fost plăcut surprinsă să vadă că Dana nu s-a atins de lucrurile lui Sergiu Nicolaescu, acestea fiind aşa cum le-a lăsat actorul. Din spusele surorii regretatului regizor, Dana încă suferă după moartea lui Sergiu Nicolaescu şi nici nu pare să se gândească să-şi refacă viaţa. În schimb, Iolanda Nicolaescu spune că Dana merită să îşi refacă viaţa, pentru că este tânără.

Citeşte şi ŞOC. Sergiu Nicolaescu putea fi salvat. Sora regizorului îi dă în judecată pe medici

Dana Nicolaescu a reuşit să îşi rezolve problema cu casa din 2 Mai. Terenul îi aparţinea fostei soţii a regizorului, dar acum ea l-a cumpărat şi urmează să renoveze casa de vacanţă.