Incredibil! Clotilde Armand a refuzat să depună plângere la Poliţie pentru presupusa agresiune din trafic! Poliţiştii au verificat camerele de supraveghere iar incidentul reclamat de ea nu a existat!

Clotilde Armand a fost prinsă cu minciuna, după ce s-a plâns că a fost agresată în trafic. Potrivit România Tv, poliţiştii care au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă spun că incidentul nu a existat.

11 iun. 2021, 12:58
Incredibil! Clotilde Armand a refuzat să depună plângere la Poliţie pentru presupusa agresiune din trafic! Poliţiştii au verificat camerele de supraveghere iar incidentul reclamat de ea nu a existat!
Clotilde Armand a refuzat să depună plângere la poliţie pentru presupusa agresiune din trafic! Poliţiştii au verificat camerele de supraveghere iar incidentul reclamat de ea nu a existat!

Clotilde Armand a refuzat să depună plângere la Poliţie pentru presupusa agresiune din trafic. Cu toate acestea, potrivit România Tv, poliţiştii au verificat camerele de surpaveghere din zonă şi au constatat că incidentul despre care vorbea primarul sectorului 1 nu apare pe înregistrări.

Clotilde Armand,  agresată în trafic: Guys, sunteți tot mai penibili

Primarul sectorului 1 declara în urmă cu doar câteva zile că un bărbat nervos s-a apropiat de maşina sa, în timp ce era oprită la semafor, şi a început să lovească geamurile autoturismului şi să încerce să deschidă portiera. Primarul a pus deja incidentului eticheta de încercare de intimidare de tip „mafiot” şi spune că a sesizat autorităţile şi şi-a continuat drumul.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, a scris primarul atunci pe Facebook.

Citeşte şi Scandalul gunoaielor din sectorul 1 continuă. Clotilde Armand nu mai este de acord cu compromisul propus de prefectul Alin Stoica şi agreat de firma de salubritate

Primarul Sectorului 1 a depus mai multe plângeri la Poliţie! Prima reacţie a edilului după audieri

Clotilde Armand a fost chemată pentru a da declaraţii în cazul plângerilor pe care le-a făcut. Primarul Sectorului 1 a refugaz să discute cu jurnaliştii, iar avocatul care a însoţit-o i-a interzis să vorbească despre dosar.

„Am venit să dau niște declarații la plângerile făcute de mine, în urma unor acțiuni de filare, de hărțuire”, a spus primarul Sectorului 1.

Edilul a fost chemat la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, după ce iniţial depusese două plângeri la DNA. Surse judiciare au precizat pentru România Tv că primarul sectorului 1 ar fi audiată în legătură cu aceste reclamaţii făcute la DNA.

Citeşte şi Oana Lovin o atacă dur pe Clotilde Armand după ce i-a făcut plângere: „O invit la un test poligraf, e de bezna minţii că i-aş fi tăiat cauciucurile”