Incedibil! Fosta nevastă a lui Dragnea, Bombonica, a luat calea spiritualității după ce a fost acuzată de DNA. Este „maestră” în vindecare

Fosta nevastă a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a scăpat de acuzațiile DNA pentru abuz în serviciu și s-a orientat către o meserie în care îi învață pe ceilalți cum să evolueze la nivel personal.

10 dec. 2021, 17:56
Incedibil! Fosta nevastă a lui Dragnea, Bombonica, a luat calea spiritualității după ce a fost acuzată de DNA. Este „maestră” în vindecare

Bombonica Prodana a avut un mariaj cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, vreme de 30 de ani. Gurile rele spun că motivul divorțului dintre Liviu Dragnea și soția sa a fost de fapt Irina Tănase, pe care politicianul a întâlnit-o când aceasta avea 21 de ani.

Irina Tănase, SMS primit în miez de noapte de la Liviu Dragnea
Totul se întâmpla în 2013 când Irina Tănase lucra la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, iar instituția era condusă la acel moment de Liviu Dragnea.

Relația dintre Liviu Dragnea și tinerica Irina Tănase a devenit oficială abia în 2016, când divorțul dintre liderul PSD și soția sa a fost finalizat.

În ultmii ani fosta soție a liderului PSD s-a orientat către un domeniu mai puțin obișnuit. Bombonica a luat cursuri de dezvoltare personală și a devenit între timp instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor.

Bombonica Prodana figurează și pe un site dedicat vindecării emoționale ca „practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”.

Fosta doamnă a PSD-ului a manifestat dintotdeauna o pasiune pentru domeniul spiritualității și ocultismului, apt despre care s-a vorbit adesea în presa locală din Teleorman.

Fosta soție a lui Liviu Dragnea a avut și ea de-a lungul timpului probleme cu legea, fiind acuzată de DNA de abuz în serviciu. Ea și-a recunoscut însă vina și a plătit prejudiciul, scăpând astfel de închisoare.

Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul: „Nu am respect pentru oamenii care fac aşa ceva”
„În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, se arăta în comunicatul DNA, relatează Capital.ro.