Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul: „Nu am respect pentru oamenii care fac aşa ceva”

Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul. Fostul lider PSD s-ar fi despărțit de iubită, după ce i s-ar fi adus la cunoștință stenogramele în care apar conversații uluitoare între Irina și presupusul ei amant, Paul.

09 dec. 2021, 15:23
Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul: „Nu am respect pentru oamenii care fac aşa ceva”
Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul

Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul. Cei doi amorezi, prin spatele lui Liviu Dragnea, ar fi avut dialoguri care l-ar fi scos din minți pe politician.

Citeşte şi: Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Liviu Dragnea, prima reacţie după stenogramele Irinei Tănase cu Paul

Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter.

Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele.

Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a declarat politicianul pentru corectnews.com.

Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea

Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase, în urmă cu doi ani. Dacă cineva se aştepta ca cei doi să nu mai formeze un cuplu, era pe perioada când fostul lider a fost în închisoare. Însă, nu s-a întâmplat atunci, ci la câteva luni de este din nou liber.

Am observat că relaţia lor are nişte aspecte care indică o incompatibilitate, cum rar îmi este dat să văd. Atunci (n.r în urmă cu doi ani), eu aveam astrogramele şi acum mă uit iar pe ele. Atunci, am văzut pe astrograme, chestiuni care ţin de karma lor.

În primul rând, amândoi au aspecte care ţin de Vărsător, pentru că domnul Dragnea are karma negativă în Vărsător cu Saturn, karma pozitivă în Leu cu Marte.

Irina are Luna neagră în Vărsător şi prin urmare poate ascunde tot felul de lucruri, în plus are karma negativă în Rac, semn că, la un moment dat, era clar că acolo se va întâmpla ceva, în aşa fel încât lucrurile să aibă o altă turnură.

Acest aspect de tensiune dintre ei vine pe o mişcare pe care eu am mai  făcut-o, am mai analizat-o. Ei se pot împăca, dar relaţia nu mai are consistenţă, stabilitate. Vor ajunge tot în momente de cumpănă”, a declarat Mariana Cojocaru la Exclusiv Vip.


loading...