INCREDIBIL. Cum arată DĂNUŢ LUPU după 10 zile la TERAPIE INTENSIVĂ

Dănuţ Lupu a fost internat sîmbătă, 23 ianuarie, la Spitalul Matei Balş, cu diagnosticul insuficienţă respiratorie şi pneumonie. După 10 zile, fostul fotrbalist s-a transfromat total.

03 feb. 2016, 08:03
INCREDIBIL. Cum arată DĂNUŢ LUPU după 10 zile la TERAPIE INTENSIVĂ

Dănuţ Lupu este încă monitorizat permanent şi, pentru că este hrănit doar prin perfuzii, a slăbit drastic. În acest timp, fostul internaţional a rămas fără telefon, fiindu-i furat din salonul unde este internat.

CITEŞTE ŞI Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

„În momentul de faţă este încă pe tratament. Aşteptăm ca organismul să-i reacţioneze cât mai bine, pentru a elimina infecţia din plămâni. Dar va mai dura. Este în continuare la Terapie Intensivă. Poate vorbi, dar mai greu pentru că are încă masca de oxigen. E monitorizat în permanenţă şi e pe tratament cu antibiotic. Abia când va ieşi de la Terapie Intensivă vom putea spune că a depăşit momentul critic”, a declarat un membru al familiei pentru Ring.

„A slăbit foarte mult, e de nerecunoscut. A dat jos aproape jumătate din greutate. Vă daţi seama că el a stat zilele astea doar pe perfuzii”, a mai spus apropiatul lui Dănuţ Lupu.