Incredibil, dar adevărat. O chinezoaică îşi creşte cimpanzeii la sân

O chinezoaică de 27 de ani, care deţine împreună cu soţul său o crescătorie de maimuţe, are o metodă cel puţin bizară de a-şi face animăluţele fericite: le alăptează ca şi cum ar fi copiii ei.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 21:31
Incredibil, dar adevărat. O chinezoaică îşi creşte cimpanzeii la sân

Se ştie că iubitorii de animale fac multe pentru prietenii lor necuvântători, însă metodele aplicate de chinezoaica Jiao Xinzhen sunt de-a dreptul şocante. Jiao este o mare iubitoare de maimuţe şi are acasă o adevărată crescătorie. Ea şi soţul ei le antrenează pe micile primate atât de bine, încât acestea au fost solicitate pentru a apărea în filme, la circ, teatre şi spectacole de stradă.

Cheia succesului unei colaborări atât de bune este însă una care îi lasă pe cei mai mulţi cu gura căscată: ea le alăptează pe primate ca şi cum ar fi propriii ei copii. De fapt, una dintre maimuţici chiar a fost adoptată de cei doi soţi şi este, spune Jiao, un partener de joacă grozav pentru fiul lor.

„Maimuţele sunt ca şi copiii mei. De multe ori, unele dintre ele se urcă la noi în pat noaptea, pentru a veni să sugă de la sân”, povesteşte Jiao.