Incredibil: Fotografii cu ucigaşul din Norvegia, la câteva minute după ce a omorât 77 de persoane

Două fotografii cu Anders Behring Breivik, realizate după ce acesta a comis masacrul de pe insula norvegiană Utoya, au şocat întreaga lume.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 13:02

Fotografiile îl arată pe Breivik încătuşat, stând relaxat pe un scaun şi afişând un zâmbet, la doar câteva minute după ce s-a predat poliţiei, potrivit DailyMail. 

El tocmai omorâse 77 de persoane, în două atentate separate – a detonat mai întaâi o bombă în faţa guvernului din Oslo şi apoi a deschis focul asupra unor tineri de pe insula Utoya.

El apare în fotografii îmbrăcat cu o uniformă de poliţie şi are bocancii murdari de noroi după ce i-a „vânat” fără milă pe tinerii din tabăra de la Utoya.

Pe uniforma de poliţie are prinse diferite insigne şi la gât poartă o cartelă de identificare.

Fotografiile au fost făcute publice marţi, la o zi după ce Breivik a declarat în curtea de judecată că merită o medalie de onoare pentru faptele sale şi că ar trebui eliberat.

Ostil islamului şi multiculturalismului în Europa, Behring Breivik a declanşat o bombă la sediul Guvernului norvegian la data de 22 iulie, după care a deschis focul timp de o oră asupra unor sute de tineri laburişti reuniţi într-o tabără de vară pe insula Utoya, în apropiere de Oslo.