INCREDIBIL! Gigi Becali A PARIAT o SUMĂ COLOSALĂ pe Steaua din ÎNCHISOARE

Gigi Becali este convins că Steaua va trece de Ludogoreţ şi se va califica în grupele UEFA Champions League. Din închsioare, Gigi Becali a făcut un pariu cu finul său, Cristi Borcea.

18 aug. 2014, 07:48
INCREDIBIL! Gigi Becali A PARIAT o SUMĂ COLOSALĂ pe Steaua din ÎNCHISOARE

Gigi Becali şi Cristi Borcea au stabilit miza pariului la 20.000 euro, semn că puşcăria nu le-a afectat prea tare buzunarele.

Fanatik scrie că apropiaţii lui Gigi Becali au dezvăluit că pariul cu Borcea a pornit de la o discuţie despre potenţialul pe care îl are Steaua în momentul de faţă în competiţia europeană numărul 1.

„Naşule, s-au terminat calificările în Ligă! Cît noroc să mai aveţi? Steaua nu mai intră în grupele Champions League anul acesta”, au fost afirmaţiile lui Borcea care l-au provocat pe Gigi Becali, care i-a cerut imediat să facă pariu.

„Gigi nu se teme de echipa bulgară, iar pariul este o dovadă că are încredere în toată echipa. Patronul este sigur că o să cîştige pariul! A pariat Steaua cu ochii închişi”, au detaliat apropiaţii, care au specificat că plata, indiferent de cine o va face, se va realiza când cei doi condamnaţi vor fi eliberaţi.