Incredibil, în Rusia. Jucător bătut crunt şi apoi amendat cu 1.200 de dolari VIDEO

Oficiali, jucători şi suporteri ai lui Terek Groznâî i-au spart nasul şi i-au rupt câteva coaste căpitanului de la FC Krasnodar şi tot acesta a fost sancţionat de federaţie.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 10:06
Incredibil, în Rusia. Jucător bătut crunt şi apoi amendat cu 1.200 de dolari VIDEO

Fotbalul rus este susţinut cu sume exorbitante de bani, dar în culisele acestui sport se petrec lucruri dubioase, care din când în când răzbat la suprafaţă şi şochează lumea. A fost cazul unui jucător sârb, torturat de bodyguarzii patronului de la Kuban Krasnodar, pentru a semna rezilierea contractului, dar şi alte situaţii au aruncat îndoieli asupra moralităţii multor patroni din ligile ruse.

La aproape o lună de la evenimente, a apărut pe internet un video şocant de la Terek Groznâi, fosta echipă a lui Pancu, Florentin Petre şi Mărgăritescu. Căpitanul lui FC Krasnodar, Spartak Gogniev, a fost bătut cu bestialitate de suporterii, jucătorii şi oficialii grupării cecene.

El a fost eliminat într-un meci jucat contra rezervelor lui Terek Groznâi şi a făcut imprudenţa de a-l împinge pe arbitru înainte de a părăsi terenul. Atunci a fost atacat din toate părţile şi bătut crunt, inclusiv pe tunelul către vestiare. S-a ales cu nasul spart, câteva coaste rupte şi multe alte leziuni.

În mod aproape incredibil, Federaţia de Fotbal din Rusia, l-a suspendat 6 meciuri şi l-a amendat cu 1.200 de euro. Cazul este pe masa sindicatului internaţional al jucătorilor, FIFPro, care a sesizat UEFA.