INCREDIBIL. Jador a provocat scandalul din parcarea clubului din Constanţa. Ce a făcut celebrul cântăreţ

Mario Fresh, Jador și cameramanul lor au fost agresaţi, duminică dimineaţă, de șase bărbați, chiar sub privirile Alexiei, fiica Andreei Esca, în parcarea unui club de pe Litoral.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 05:27
INCREDIBIL. Jador a provocat scandalul din parcarea clubului din Constanţa. Ce a făcut celebrul cântăreţ

CANCAN a intrat în posesia singurelor imagini cu momentele violente în care au fost implicaţi Jador şi Mario Fresh, în parcarea unui club de noapte din Constanţa. În imagini se observă cum Mario Fresh încearcă să îl îndepărteze pe Jador, care părea extrem de agitat.

Citeşte şi: Mario Fresh, bătut măr pe Litoral de faţă cu fiica Andreei Esca. Jador a fost şi el „măcelărit”. De la ce a plecat SCANDALUL

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere, la ora 04:32, arată cum cei doi cântăreţi sunt loviţi cu bestialitate.  În doar câteva clipe, printre taxiuri, s-a dus o luptă „de gherilă”, iar panica și teama s-au instalat rapid. Fiica Andreei Esca a fost martora unor scene terifiante, mai ales că iubitul ei a fost călcat în picioare pentru că a încercat să-l „sustragă” pe Jador de la scandal.

Conform surselor CANCAN, Jador ar fi provocat, de fapt, întregul scandal. La finalul petrecerii, atunci când toată lumea a dorit să plece acasă, Jador s-ar fi „sustras” de la plata notei. Cântărețul le-ar fi spus celor cu care a petrecut că trebuie să plătească pentru că ar fi avut onoarea să stea cu el și cu Mario Fresh la masă. Imediat ce a părăsit clubul, în parcare, după Jador a mers unul dintre petrecăreți, care l-ar fi luat la rost din acest motiv. Jador ar fi lovit primul, după care a intervenit Mario Fresh, care, cu greu, a încercat să-l îndepărteze.  

Mai multe imagini pe CANCAN.