INCREDIBIL. Kim Kardashian ŞI-A MÂNCAT PLACENTA după naştere. Şi acum mai consumă din ea FOTO

Kim Kardashian (35 de ani) și Kanye West (38 de ani) au împreună doi copii, o fetiță pe nume North și un băiețel pe nume Saint, care a venit pe lume la 5 decembrie. După naștere, Kim nu a vrut să arunce placenta, știind că aceasta poate avea efecte benefice asupra organismului.

15 dec. 2015, 11:37

Vedeta a găsit o metodă inedită pentru a profita de aceste efecte, dar fără să fie nevoită chiar să mânânce placenta, așa cum fac unele femei, scrie click.ro. Kim s-a documentat în legătură cu depresia post-natală și a aflat că hormonii ei o pot ajuta să evite astfel de neplăceri.

Citeşte şi O cunoscută vedetă a născut: „Dezgustător, doctorul meu a trebuit să îşi bage tot braţul în mine”

Iată cum își administrează hormonii din placentă

Așadar, vedeta a găsit soluția perfectă: transpunerea placentei în pastile, pe care a început să le ia zilnic, susținând că îi dau o stare de bine. „Nu sunt tocmai o persoană holistică sau care s-ar fi gândit vreodată să își mănânce placenta”, și-a început Kim mărturisirea. „Și când spun «să-mi mănânc placenta», mă refer la faptul că am uscat-o prin înghețare și am făcut-o sub formă de pastilă – nu chiar să o prăjesc ca pe o friptură și să o mănânc (ceea ce unii oameni fac, apropo)”, a continuat ea.

Apoi, tânăra mămică a povestit că pastilele cu hormoni din placentă o ajută foarte mult: „Am avut rezultate foarte bune și m-am simțit atât de energizată și nu am avut nici un semn de depresie! Cu siguranță a trebuit să o fac din nou! De fiecare dată când iau o pastilă, simt un val de energie și mă simt foarte bine și sănătoasă. O recomand!”.loading...