Incredibil: La OPT ANI se plimbă printre maşini, pe AUTOSTRADĂ, în propriul lui VEHICUL VIDEO

Un copil de doar opt ani a uimit lumea după ce a fost filmat în timp ce se deplasa pe o autostradă, printre maşini, cu ajutorul propriului vehicul, o tricicletă. Imaginile au devenit în scurt timp virale, oamenii fiind şocaţi de curajul minorului.

25 sept. 2013, 18:42
Incredibil: La OPT ANI se plimbă printre maşini, pe AUTOSTRADĂ, în propriul lui VEHICUL VIDEO

Un echipaj de filmare al unei televiziuni locale din Brazilia a rămas uimit după ce a descoperit pe o autostradă din Rio de Janiero un copil de doar opt ani care se plimba cu tricicleta printre maşini. Cursa a durat mai multe minute, perioadă în care copilul se plimba pe toată banda, în timp ce maşinile încercau să îl evite.

Citeşte şi Si-a găsit naşul: Cum a fost pedepsit un hoţ care a furat o bicicletă VIDEO

Inedit este faptul că atunci când cursa s-a terminat, băiatul a urcat din nou panta, pentru o nouă tură. La un moment dat, se vede cum copilul a fost la câţiva centimetri distanţă să fie lovit de o maşină. Mai mult, există şi o secvenţă în care băiatul ridică atât mâinile, cât şi picioarele, în semn de bucurie. În cele din urmă, după ce distracţia a luat sfârşit, jurnaliştii au acostat minorul, întrebându-l dacă i-a fost frică. El a răspuns simplu „Nu”.

Citeşte şi Poliţiştii au fost UIMIŢI: Povestea bărbatului ARESTAT după ce a furat BUCĂŢI dintr-o AUTOSTRADĂ