Incredibil: Mai multe numere din Monitorul Oficial nu conţin nimic

Avocatul Alberto Kurtyan, din Piatra Neamţ, a descoperit că mai multe numere ale Monitorului Oficial, apărute în 2011, sunt goale, deşi sunt indexate de instituţia publică. Astfel avocatul a anunţat în premieră, printr-o postare de pe blogul personal, că trei numere din partea a treia a publicaţiei şi câte unul din partea întâi şi a doua nu conţin nici un document public.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 16:49
Incredibil: Mai multe numere din Monitorul Oficial nu conţin nimic

„Cunosc vechea şmecherie utilizată de fraudatori care cumpărau tot tirajul ziarelor dintr-o localitate mică pentru a nu apărea anunţurile/publicitatea licitaţiilor sau pentru a ascunde anumite informaţii destinate publicului, cum ar fi citaţii, licitaţii, hotărâri AGA…Nu m-am gândit totuşi ca şmecheria să fie utilizată şi la nivelul publicaţiei oficiale a României”, scrie avocatul pe blogul personal, potrivit adevarul.ro.

Din octombrie, de când a fost descoperit cazul de către avocatul Kurtyan, şi până astăzi, reprezentanţii de la Monitorul Oficial nu au oferit o explicaţie publică privind lipsa conţinutului pentru aceste numere.