INCREDIBIL. O femeie a născut la patru ore după ce a aflat că este însărcinată

O femeie din Marea Britanie a născut primul copil la patru ore după ce a aflat că este însărcinată. Femeia știa de la medici că nu va putea avea niciodată copii, însă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

07 dec. 2020, 22:46
INCREDIBIL. O femeie a născut la patru ore după ce a aflat că este însărcinată

INCREDIBIL. Danielle Adams Moore a ajuns la spital din cauza unor dureri puternice de stomac, iar după mai multe analize medicii i-au adus la cunoștință faptul că este însărcinată cu primul copil. După doar patru ore femeia a născut o fetiță.

Citește și: Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Femeia în vârstă de 28 de ani a început să aibă dureri puternice de stomac, care semănau cu constipație, apendicită sau pietre la rinichi. În urma unei ecografii a aflat că este însărcinată în nouă luni, iar medicii au trimis-o de urgență în sala de operație unde a născut prin cezariană, conform Daily Mail.

INCREDIBIL. Femeia a avut o sarcină ”ascunsă” timp de nouă luni

Danielle nu a avut simptome care să îi dea de înțeles că ar fi însărcinată, ci doar senzaţia de gât uscat. Mai mult decât atât, aceasta s-a îngrășat doar șase kilograme, iar burta nu i-a crescut deloc.

“A fost cel mai frumos sentiment din lume, ea ne-a completat şi ne-a făcut o familie. Ea a adus ”, a spus femeia.

Soțul femeii a aflat vestea că va deveni tată pentru prima dată prin telefon deoarece nu avea voie să intre în departamentul de urgenţă al spitalului din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a rămas șocat la auzirea veştii neaşteptate şi s-a simţit mândru atunci când şi-a ţinut, pentru prima oară, copilul în braţe.

”Bătăile inimii ei continuau să scadă și nu mi-au putut spune dacă este un băiat sau o fată sau dacă bebelușul este sănătos. Nu credeam că aș putea avea copii, motiv pentru care a fost mai mult un șoc. Ea este un miracol pentru noi. Este un sentiment atât de special să aduci o altă viață în această lume” , a povestit Danielle Adams Moore.