Incredibil! O fetiţă de 7 ani, nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte

O fetiţă în vârstă de numai şapte ani, din Mongolia, este nevoită să danseze patru nopţi pe săptămână într-un club de noapte pentru a-şi întreţine părinţii bolnavi.

RomaniaTV.net
05 nov. 2011, 10:29
Incredibil! O fetiţă de 7 ani, nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte

În timp ce colegii ei de clasă dorm liniştiţi, Huang Doudou merge la clubul din oraşul Urumqi unde lucrează patru nopţi pe săptămână şi caştigă aproximativ 80 de lire pe lună, informeaza dailymail.co.uk. Machiată strident şi îmbrăcată în haine provocatoare, fetiţa dansează pe ritmuri latino în văzul tuturor clienţilor clubului.

Huang Doudou a fost forţată de împrejurări să lucreze ca dansatoare în clubul de noapte. Mama lui Huang nu mai poate munci, după ce s-a accidentat la un picior. Tatăl suferă de gastrită cronică, fapt care îl împiedică să îşi găsească un loc de muncă.

Întreaga familie locuieşte într-un apartament închiriat de 12 metri pătraţi, împartit in două camere.

De patru ori pe săptămână, fetiţa merge la clubul de noapte, însoţită de mama ei, unde dansează trei numere, după care se întoarce acasă şi se apucă de temele pentru şcoală.

„Este distractiv, însă nu termin mai devreme de 11 noaptea şi apoi trebuie să îmi fac temele pentru a doua zi. Îmi place să dansez şi câteodată primesc şi bacşiş care ma ajută să plătesc facturile.Uneori obosesc, însă este un loc de muncă foarte bun”, a declarat fetiţa.