Incredibil. O româncă stabilită în Marea Britanie a călătorit 1.500 de kilometri pentru a-şi tunde părul

O româncă stabilită în Marea Britanie a simţit lipsa saloanelor de înfrumuseţare, închise în majoritatea ţărilor pe perioada pandemiei de coronavirus. Tânăra, aflată într-o vizită în Suedia a decis să facă o schimbare şi şi-a scurtat lungimea părului.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 19:10
Incredibil. O româncă stabilită în Marea Britanie a călătorit 1.500 de kilometri pentru a-şi tunde părul

Oana Marcu, în vârstă de 34 de ani, a povestit pentru BBC că, în timp ce se află în vizită în Suedia, a descoperit că saloanele de coafură sunt deschise şi a decis să facă o schimbare, după perioada petrecută în izolare.

Citeşte şi: Carantină de 14 zile pentru românii care pleacă în Marea Britanie

Spre deosebire de Marea Britanie, în Suedia saloanele de înfrumuseţare şi restaurantele au rămas deschise, motiv pentru care majoritatea englezilor au preferat să călătorească în ţara europeană. Autorităţile britanice au recomandat cetăţenilor să călătorească doar dacă este necesar, însă britanicii au considerat că deplasarea în Sudia este singura cale de a se relaxa, până ce Marea Britanie va elimina din restricţii.

O tânără de 20 de ani din Suedia, dependentă de operațiile estetice, nu s-a arătat impresionată de pandemie. Tânăra, aflată în izolare, a găsit o metodă prin care şi-a putut păstra mărimea buzelor într-o stare perfectă până a putut reveni la cabinetului medicului. Aceasta, de profesie cosmeticiană, a învățat să își injecteze singură buzele, obținând chiar și un certificat în acest sens, pe data de 31 martie.