Incredibil pe ce doarme Gigi Becali în închisoare. Nici în cele mai negre coşmaruri nu îşi imagina aşa ceva

Un apropiat al lui George Copos a făcut dezvăluiri despre viaţa fostului acţionar al Rapidului şi a lui Gigi Becali în închisoare. Acesta din urmă doarme pe un placaj, în condiţii pe care nu şi le-ar fi imaginat vreodată.

11 mart. 2014, 09:06

George Copos este foarte stresat şi suferă enorm în închisoare, scrie wowbiz.ro. El urmează să primească marţi sentinţa într-un alt dosar, dosarul Loteria.

Citeşte şi Se pregăteşte un nou DOSAR AL TRANSFERURILOR: Va fi o bombă mult mai mare

”Sunt nevinovat, nu am săvârşit nicio faptă penală. Continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte”, a scris George Copos pe blog.

Citeşte şi Scandal după gratii: Mihai Stoica se ceartă cu George Copos

Despre finanţatorul Stelei, apropiatul lui George Copos a făcut dezvăluiri incredibile. „Gigi Becali doarme pe un placaj din cauza durerilor de spate, iar Copos plânge fără încetare”, a povestit apropiatul celor doi.

Citeşte şi Fiica lui George Copos, REACŢIE OFICIALĂ după condamnarea tatălui său

Gigi Becali suferă de hernie de disc cervicală şi speră ca pe 18 martie să primească acceptul judecătorilor privind întreruperea pedepsei pentru a putea fi operat.