INCREDIBIL Poliţişti bătuţi în trafic de 6 interlopi, la Borşa. Agresorii au fost reţinuţi

Doi oameni ai legii au fost implicaţi, marţi, într-un incident de unde au ieşit destul de şifonaţi. Poliţiştii au oprit un autoturism cu numere străine de înmatriculare pentru verificări, moment în care şase indivizi au devenit agresivi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 16:08
INCREDIBIL Poliţişti bătuţi în trafic de 6 interlopi, la Borşa. Agresorii au fost reţinuţi

Potrivit managerului George Ştefănescu, citat de citynews.ro, doi poliţişti s-au prezentat la spitalul din Borşa, la un interval de 15 minute. Unul a fost lovit peste mână cu o bâtă, iar celelalt prezenta câteva zgârieturi. Ei au fost investigaţi de medici şi apoi au fost lăsaţi să plece, rănile lor nefiind grave.

Incidentul a avut loc marţi în jurul orei 14.00, pe strada Independenţei din Cartierul Baia Borşa, când un autovehicul cu numere străine de înmatriculare a fost oprit pentru verificări de către poliţiştii din Borşa. În timpul verificărilor, bărbatul de la volan, care avea permisul suspendat, împreună cu alţi cinci indivizi, au devenit agresivi faţă de oamenii legii.

S-a folosit armamentul din dotare şi s-a efectuat foc de avertisment în plan vertical. Astfel, cei 6 au fost imobilizaţi şi escortaţi ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, unde se efectuează cercetări, sub supravegherea procurorilor.

Martori ai incidentului au relatat că persoanele implicate în altercaţia cu poliţiştii sunt cunoscute în zonă pentru comportamentul violent, iar poliţiştii care i-au oprit pentru control aveau informaţii că şoferul avea permisul de conducere suspendat.