Incredibil: Poliţiştii au fost ŞOCAŢI când au descoperit obiectul cu care a fost ucis un TAXIMETRIST

Un taximetrist din America a fost ucis într-un mod brutal de două persoane pe care le-a dus într-un cartier rău famat din New York. Astfel, bărbatul de 54 de ani, originar din Nigeria, a fost ucis cu ajutorul unei umbrele înfipte în ochi. Din păcate, aceasta i-a perforat creierul.

15 iun. 2013, 13:05

Orji-Ama Uro, un nigerian mutat în America în căutarea unui trai mai bun a fost ucis de două persoane cu ajutorul unei umbrele, după vârful acesteia a fost înfipt în craniul bărbatului, prin ochi, până a ajuns la creier, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Criminalii taximetristului din Argeş, incendiat în propria maşină, au fost condamanţi la închisoare

Cu toate că ştia că este o meserie periculoasă şi se temea zilnic pentru viaţa lui, bărbatul nu putea renunţa la acest loc de muncă deoarece avea de crescut cinci copii. Poliţia anchetează cazul şi se află în căutarea criminalilor, care pare să fie un bărbat de origine romă şi o femeie.

Citeşte şi Taximetrist, ÎNJUNGHIAT de clienţi pentru că nu le-a pus manele

Atacul a avut loc în timpul mersului. Infractorul, care pare să aibă aproximativ 20 de ani, l-a lovit pe şofer cu umbrela în ochi. Ulterior, el a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de două maşini parcate, în timp ce atacatorii au fugit de la locul accidentului. Compania la de taximetrie la care lucra Oriji a declarat că va oferi 5.000 de dolari recompensă pentru oricine oferă informaţii care ar putea să ducă la prinderea vinovaţilor.