INCREDIBIL. Şi-a bătut bestial colega de şcoală ajutată de mama ei VIDEO

Scene şocante la o şcoală din Marea Britanie. Două fete de de 13 ani s-au bătut pe terenul de sport în timp ce colegii lor făceau galerie.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 14:09
INCREDIBIL. Şi-a bătut bestial colega de şcoală ajutată de mama ei VIDEO

La un moment dat, mama uneia dintre adolescente a intervenit – dar nu ca să pună capăt luptei, ci ca să-şi ajute fiica. Ea a prins-o pe cealaltă elevă de gît şi a imobilizat-o pentru ca fata ei să o poată lovi.

Bătaia a fost întreruptă abia după câteva minute, la apariţia unor profesori.

Bestia de mamă, Paula Buchan, şi-a instigat fiica la acte violente prinzând victima fără apărare şi, pe deasupra, aproape moartă de frică, de gât şi ţinând-o aşa pentru ca fiica ei, Courtney, s-o lovească cu pumnii, scrie thescottishsun.co.uk.

Marţi seara, mama fetei bătute de colega ei şi mama acesteia a declarat că „înregistrarea video a incidentului este şocantă. Când am vizionat-o, am izbucnit în lacrimi când am văzut cum o lovea pe fiica mea.” Din motive de discreţie, atât numele adolescentei bătute cât şi cel al mamei sale în vârstă de 49 de ani nu au fost date publicităţii.

Înregistrarea video nu a fost însă prezentată şi judecătorilor, iar mama adolescentei agresoare a profitat de ocazie ca să declare că ea a intervenit între fetele care se încăieraseră doar ca să le despartă şi că victima ar fi agresat-o, d fapt, pe cea care este adevărata agresoare.

Deocamdată, mama lui Courtnez a primit o amendă de 100 de lire sterline, după ce a recunoscut că a atacat-o pe adolescentă în afara şcolii, pe terenul de sport. Incidentul poate fi vizionat pe înregistrarea difuzată în exclusivitate de The Sun.