INCREDIBIL: Tavan căzut din nou, din cauza lucrărilor, în Spitalul de Urgenţă din Craiova VIDEO

La doar două săptămâni după ce un pacient al Spitalului de Urgenţă din Craiova a fost lovit de o bucată de tencuială căzută din tavanul salonului, povestea s-a repetat. Tencuiala unui alt salon a căzut marţăi seară, din cauza vibraţiilor produse de lucrările de reabilitare de la etajul superior.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 16:50
INCREDIBIL: Tavan căzut din nou, din cauza lucrărilor, în Spitalul de Urgenţă din Craiova VIDEO

O bucată de tencuială a căzut marţi într-un salon din secţia de Urologie a Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Nimeni nu a fost rănit. Persoanlul spitalulul a reuşit să mute în timp util bolnavii din salon văzând cât de puternice sunt vibraţiile produse de uneltele muncitorilor care lucrau la etajul superior. Deasupra secţiei de Urologie se află maternitate spitalului.

În urmă cu două săptămâni, un incident similiar s-a produs la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Atunci un pacient a fost rănit. Bărbatul fusese operat de prostată şi nu a reuşit să se ridice din pat în momentul în care a văzut că din tavan cad bucăţi de tencuială. El a fost rănit la cap şi la umăr, însă rănile sale nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Lucrările de reabilitare a maternităţii aflate deasupra Secţiei de Urologiei vor mai dura aproximativ 6 luni. În această perioadă, personalul medical va trebui să ia măsuri de siguranţă şi să mute de fiecare dată pacienţii din saloanele deasupra cărora se lucrează.