Incredibil. Un arbitru de Liga I este antrenor la Astra Ploieşti

Marius Şumudică a prezentat la Recursul Etapei, de la GSP TV, două documente din care reiese faptul că asistentul Cristian Nica pregăteşte o grupă de juniori a Astrei Ploieşti.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 08:04
Incredibil. Un arbitru de Liga I este antrenor la Astra Ploieşti

În meciul Steaua – FC Braşov arbitrul Alexandru Deaconu a dictat un penalty inexistent pentru gazde, însă principalul vinovat pentru această eroare a fost asistentul Cristi Nica, aflat mai aproape de fază, dar care a semnalizat un presupus contact între Mihai Costea şi un fotbalist braşovean.

Spiritele s-au încins când Deaconu l-a trimis în tribună pe antrenorul oaspeţilor, Marius Şumudică, pentru proteste, iar după partidă tehnicianul a răbufnit, declarând că asistentul Cristian Nica este angajat al clubului Astra, de la care Şumudică a plecat cu scandal în această toamnă. Antrenorul Braşovului acuza astfel că a avut interes când a luat hotarârea de a semnaliza penalty.

Duminică seara, la Recursul Etapei, Marius Şumudică a prezentat şi două documente care să dovedească Nica este angajat la Astra. „A avut tupeul să intre la o emisiune de sport şi să spună că n-are legătură cu Astra. Îi reamintesc că am fost antrenor acolo şi m-am întâlnit de multe ori cu el pe la club„.

Conform documentelor prezentate de Şumudică, Nica antrenează grupa de copii născuţi în 1997 a Astrei. La meciul din 8 octombrie 2011, Astra-Petrolul, la asistenţa medicală este trecută maşina personală a lui Nica. Apoi, pe 22 octombrie, la meciul Astra Ploieşti – Câmpina, în dreptul rubricii delegat în foaia de arbitraj este trecut chiar Cristian Nica.