INCREDIBIL! Un italian a mers pe jos 450 de kilometri după ce s-a certat cu soția

Un italian din orașul Como a plecat într-o plimbare de 450 de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soția. Acesta a fost oprit de oamenii legii care supravegheau aplicarea măsurilor de carantină în orașul Fano.

06 dec. 2020, 18:47
INCREDIBIL! Un italian a mers pe jos 450 de kilometri după ce s-a certat cu soția

INCREDIBIL. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a mers pe jos timp de o săptămână după o ceartă cu soția, conform  The Independent. Polițiștii l-au găsit pe 1 decembrie mergând pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața. Locuitor al provinciei Como, în nordul Italiei, bărbatul a reușit să ajungă în Fano, un mic oraș aflat la o distanță de 450 de kilometri.

Citește și: Un bătrân de 105 ani din Botoşani a votat la alegerile parlamentare: „Am fost de fiecare dată la vot. Mă aștept să se schimbe mersul poporului și al țării”

Oamenii care l-au oprit pentru încălcarea regulilor de carantinî nu au crezut inițial că bărbatul a mers pe jos din Como, însă după ce i-au veriticat numele au aflat că bărbatul a fost dat dispărut de către soția sa în urmă cu o săptămână.

Conform presei italiane, bărbatule era obosit, însă era lucid. Acesta a recunoscut că nu a realizat când a parcurs o distanță atât de mare și a primti mâncare de la oamenii întâlniți pe drum. Italianul a mers în medie 65 de kiloemtri în fiecare zi.

INCREDIBIL. „Sunt bine, doar puțin obosit”, a declarat italianul, potrivit publicației Il Resto del Carlino din Fano. Soția acestuia, care a venit să-l ridice de la poliție, a confirmat că bărbatul a ieșit din locuință în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu a mai fost văzut de atunci. Italianul a fost amendat cu suma de 400 de euro pentru că a încălcat măsurile de carantină impuse de statul italian.

Român arestat în Spania. A jefuit patronii unui supermarket şi a încercat să dea cu maşina peste ei

Garda Civilă a arestat în orașul San Juan (Alicante) un român în vârstă de 33 de ani care a încercat să dea peste un cuplu căsătorit, după ce i-a jefuit pe cei doi la ieșirea dintr-un supermarket. Autorul este acum acuzat de infracțiunea de jaf cu violență și rănire, el încercând ulterior să dea cu maşina peste aceştia.

INCREDIBIL. Tâlharul român arestat era recidivist, în cursul investigaţiilor agenții aflând că acesta comisese recent și trei spargeri de maşini, în orașul El Campello. În cazul de faţă el şi-a supravegheat victimele, soţ şi soţie, timp de câteva zile şi a observat că aceștia plecau acasă de fiecare dată cu încasările obținute, ei fiind şi proprietarii supermarketului cu pricina. Atacul asupra celor doi a avut loc sâmbătă seara.

Potrivit 20minutos.es, românul s-a năpustit peste ei în maşină, i-a lovit, a pus mâna pe o geantă în care se găseau peste 20.000 de euro şi a fugit.Practic, femeia avea 4.000 de euro în numerar și cecuri în valoare de 18.000 de euro, dar şi o serie de documente ale firmei, toate fiind furate. Victimele au încercat să-l prindă pe hoț, însă acesta a apucat să se urce în propria maşină.