Incredibil! Un bărbat a sunat la 112 pentru ca i-a întârziat taxiul. Ce amendă a primit din partea jandarmilor

Un cetăţean din Alba-Iulia a sunat nejustificat la numărul de urgenţă 112 sub pretextul că taxiul pe care îl comandase nu a sosit. Bărbatul a fost amendat imediat de către jandarmi.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 12:44
Incredibil! Un bărbat a sunat la 112 pentru ca i-a întârziat taxiul. Ce amendă a primit din partea jandarmilor

Duminică, 19 ianuarie 2020, în jurul orei 03:30, un echipaj de jandarmi a intervenit în Alba-Iulia, după ce un bărbat a apelat numărul de urgenţă 112 fiind nemulţumit de faptul că taxiul pe care l-a comandat nu a venit la timp.

Bărbatul, în vârstă de 29 ani, a adresat mai multe injurii operatorului serviciului de urgenţă. Acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost identificat de către jandarmi şi sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, în baza OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Cu o zi înainte, jandarmii din cadrul Jandarmeriei Roşia Montană au invervenit în două cazuri de tulburarea a ordinii publice. Un locuitor din satul Dărăoaia a solicit intervenţia jandarmilor fără vreun motiv întemeiat. În momentul în care forţele de ordine au ajuns, au constat faptul că acesta se afla în stare de ebrietate şi avea manifestări violente, aducând injurii locuitorilor. Bărbatul a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru proferare de injurii, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor, apelarea nejustificată a intervenţiei forţelor de ordine şi tulburarea liniştii publice.