INCREDIBIL: Un chinez îşi „căleşte” băieţelul de 4 ani trimiţându-l singur pe mare VIDEO

Culmea inconştienţei! Un chinez şi-a obligat copilul de numai 4 ani să navigheze singur pe mare. Tatăl copilului nu este la prima "abatere" de acest gen, iarna trecută el obligându-şi băiatul să meargă gol-puşcă prin zăpadă.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 06:26
INCREDIBIL: Un chinez îşi „căleşte” băieţelul de 4 ani trimiţându-l singur pe mare VIDEO

Tatăl susţine că numai dacă este pus să facă faţă singur vântului şi valurilor puternice, copilul îşi poate arăta adevăratul potenţial.

„Cred că după ce Duoduo a trecut jumătate de an prin acest tip de formare, el ar trebui să poată să navigheze singur în largul mării, cu antrenorul în apropiere. Acum, el poartă o vestă de salvare, aşa că poate înota„, a explicat tatăl copilului, He Liesheng.

Iar dacă de data asta băiatul părea calm, tratamentul dur din ianuarie l-a şocat. Atunci, el a fost forţat să alerge în pielea goală prin zăpadă şi să facă flotări. Băiatul era aproape îngheţat şi îl ruga pe tatăl său să îl ia în braţe. 

Chinezul a declarat atunci că băiatul său parcurge 3 km pe zi prin zăpadă şi că nu face duş cu apă caldă în timpul iernii. Părinţii susţin că tratamentul dur este necesar pentru copil, mai ales că a fost născut prematur, are o sănătate precară şi astfel şi-ar întări organismul.