Incredibil! Un fotomodel brazilian a dormit trei zile pe aeroportul Otopeni, după ce nu a fost lăsată să intre în ţară

Scene incredibile trăite de un fotomodel brazilian căsătorită cu un român. Femeia a dormit timp de 3 nopţi în Aeroportul Otopeni pentru că nu avea actele în regulă iar poliţiştii de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară. Femeia a plecat astăzi spre Italia unde va cere viză pentru a se reîntoarce în România, la familia ei.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 15:06
Incredibil! Un fotomodel brazilian a dormit trei zile pe aeroportul Otopeni, după ce nu a fost lăsată să intre în ţară

Eloisa Bârleanu a dormit timp de trei nopţi în Aeroportul Otopeni. Nu a avut voie să intre în ţară, după ce s-a întors de la săptămâna modei de la Londra, pentru că nu avea actele în regulă. Chiar dacă este căsătorită şi are un copil cu un român, în calitate de cetăţean brazilian, nu are voie să stea pe teritoriul ţării noastre decât dacă obţine permis de şedere. Sau la fiecare 3 luni trebuie să plece şi să reintre în ţară. Nu a îndeplinit aceste proceduri aşa că a rămas în zona de tranzit.

Soţul femeii spune că s-a ajuns în acestă situaţie din cauza autorităţilor române. Ca să prezinte un dosar complet la centrul pentru imigrări, cei doi soţi spun că au aşteptat foarte mult ca ANAF sa le autentifice contractul de închirierea a casei.

Astăzi, fotomodelul a plecat spre Italia să solicite la ambasada României de acolo viză de şedere, să aştepte răspunsul si, apoi, să revină.