INCREDIBIL. Un hoţ din Huşi şi-a anunţat JAFUL pe Facebook FOTO

Un tânăr de 24 de ani, din Huşi, judeţul Vaslui, a pătruns, în noaptea de 2 spre 3 iulie, în apartamentul unei bătrâne de 95 de ani, pentru a o jefui, însă la câteva ore după atac, bărbatul s-a gândit să anunţe acest eveniment şi pe Facebook.

06 iul. 2016, 07:51

Hotul a dat detalii pe care doar el le putea sti, despre lucrurile furate si bãtaia încasatã de victimã, iar apoi, cu vãditã bucurie, si-a informat prietenii virtuali de faptul cã „politistii nu au gãsit nicio dovadã”. Ba mai mult decât atât, a atasat si o pozã a blocului în care s-a petrecut fapta, potrivit vremeanoua.ro.

Nu a durat mult si politistii Biroului de Investigatii Criminale Husi, care îl aveau în vedere, i-au luat la audieri, atât pe el, cât si pe un frate al sãu. Culmea, individul a sustinut cã e nevinovat, ba, mai mult, scãpat de la Politie, s-a repezit din nou pe facebook, pentru a acuza oamenii legii cã îl suspecteazã degeaba.

Doamne, ce om prost e frate-miu! Eu n-am stiut cã el a scris despre tâlhãrie pe facebook. Înseamnã cã el stie ceva, iar eu, vã jur, habar nu am. Ce om prost!„, a spus fratele hoţului, intrat si el în vizorul politistilor.

Bătrâna a fost prãdatã de o sumã de bani, dar i s-au sustras si câteva acte personale.

În dimineata zilei de 3 iulie, Politia a fost anuntatã de o femeie despre faptul cã o bãtrânã, în vârstã de 95 de ani, a fost victima unei tâlhãrii. Peste aceasta au pãtruns în locuintã persoane, care, prin amenintare si comportament agresiv, i-au sustras o sumã de bani, dar si documente personale. Pe lângã micile economii, victimei i s-a furat cartea de identitate, precum si legitimatia de veteran. Alertati, criminalistii au început îndatã cercetãrile. Numai cã o postare pe facebook a unui husean, dornic sã îsi împartã experientele cu prietenii, a netezit drumul anchetatorilor.

Cãtãlin Gheorghiu, 24 de ani, fãrã sã fie întrebat de nimeni, a simtit nevoia sã se confeseze, probabil, cu gândul cã postarea sa îi va încurca pe anchetatori.

O bãtrânã în vârstã de 95 de ani a fost bãtutã si atacatã în propria casã. Din cercetãrile efectuate de politistii criminalisti din Husi s-a constatat faptul cã bãtrâna de 95 de ani a fost bãtutã, i-au furat mai multe acte, încã nu s-au gãsit dovezi care sã incrimineze pe cineva. Ancheta va continua cu audieri de cãtre politistii huseni„, a scris Cãtãlin, punând un emoticon zâmbãret, în dreptul mentiunii cã „se simte trist”, pentru cumplitul eveniment.

Ba, ca sã se arate bine informat pânã la capãt, acesta a atasat si o fotografie cu blocul în care se aflã apartamentul bãtrânei tâlhãrite.

Citeşte şi O tânără care a furat dintr-un magazin, a fost găsită după ce patronul a făcut publice imaginile surprinse de camere