O tânără care a furat dintr-un magazin, a fost găsită după ce patronul a făcut publice imaginile surprinse de camere

O tânără din Deva a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fura dintr-un magazin. Proprietarul a făcut publice imaginile, iar poliţiştii au reuşit să dea de urma fetei. Aceasta este acum cercetată pentru furt.

01 iun. 2016, 11:30
O tânără care a furat dintr-un magazin, a fost găsită după ce patronul a făcut publice imaginile surprinse de camere

În imaginile surprinse de camerele de vederi ale magazinului, se vede clar cum tânăra rămâne câteva zeci de secunde la intrare, uitându-se în stânga şi în dreapta. După ce s-a asigurat că nu este văzută de cei din magazin, ia de pe un raft o pereche de cizme, pe care o îndeasă în geantă, în timp ce părăseşte în grabă magazinul, scrie ziarulhunedoreanului.ro.

Patronul a făcut publicat pe pagina sa de facebook imaginile. Deşi nu a făcut nicio plângere, poliţiştii s-au autosesizat şi au reuşit să o identifice pe tânără.

„Urmare a difuzării in spaţiul public a imaginilor surprinse de camera de supraveghere a unui magazin din Deva, in care se puteau observa suspecta unei infracţiuni de furt, politiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu, s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetări, în urma cărora a fost identificată o tânără în vârstă de 20 de ani, din Deva, care va fi cercetatî sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de 420 lei (o pereche de cizme) a fost recuperat”, a informat IPJ Hunedoara.

 Citeşte şi HOŢ surprins de camerele de luat vederi. Îl recunoaşteţi? VIDEO