INCREDIBIL. Un jandarm a fost SANCŢIONAT pentru că a vrut să facă o faptă bună

Şeful jandarmilor din Buzău a fost sancţionat pentru că a vrut să facă o faptă bună. Colonelul s-a folosit de autobuzul jandarmeriei pentru a duce o clasă de elevi la sediul unităţii, într-o acţiune de promovare a meseriei de jandarm. Pe lângă avertisment, comandantul jandarmilor va trebui să returneze contravaloarea combustibilului consumat şi al chiriei autobuzului.

RomaniaTV.net
28 nov. 2013, 08:55
INCREDIBIL. Un jandarm a fost SANCŢIONAT pentru că a vrut să facă o faptă bună

Comandantul Jandarmeriei Buzău s-a trezit cu mustrări de la superiori, pentru că a folosit autobuzul unităţii ca să aducă o clasă de elevi de la Colegiul Naţional „B. P. Hasdeu”, la sediul unităţii, într-o acţiune de promovare a meseriei de jandarm. Evenimentul era programat în săptămâna cunoscută drept „Şcoala Altfel„.

Pentru fapta sa, colonelul Florin Micheten s-a ales cu avertisment, măsură în urma căreia, nu are voie timp de şase luni să se înscrie la vreu un concurs de promovare pe funcţie. Potrivit adevarul.ro, pe lângă avertisment, comandantul jandarmilor buzoieni va trebui să returneze contravaloarea combustibilului consumat, al chiriei autobuzului unităţii şi al valorii muncii prestate de şoferul acestuia, „prejudiciu” care va fi calculat de către o comisie specială, numită de eşaloanele superioare.