INCREDIBIL Un paznic a folosit sprayul paralizant pentru a „cuminţi” un copil de 12 ani

Incident incredibil la mall-ul din Baia Mare. Un copil de 12 ani a fost “cuminţit” de agenţii de pază printr-o metodă şocantă. Băiatului i-a fost pulverizat de câteva ori, în faţă, spray lacrimogen. Întreaga scenă s-a derulat în parcarea complexului comercial.

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 07:50
INCREDIBIL Un paznic a folosit sprayul paralizant pentru a „cuminţi” un copil de 12 ani

Martorii care au surprins evenimentul l-au găsit pe băiatul de 12 ani cu ochii roşii, abia ţinându-se pe picioare. În momentul în care s-au apropiat de el, în jurul copilului era un miros înţepător şi greu de respirat. Băiatul le-a povestit oamenilor că un agent de pază de la mall i-a dat cu spray paralizant în faţă.

Lacrimile copilului, dar şi starea lui i-au determinat pe martori să anunţe poliţia. Până când au venit poliţiştii, cei de la firma de pază l-au scos pe băiat în faţa magazinului.

Agentul acuzat de copil nu şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor. Mai mult, acesta a declarat că nu deţine asupra lui un spray lacrimogen. O anchetă este în derulare, pentru a stabili cu exactitate şirul evenimentelor. Pulverizarea intenţionată cu spray-ul lacrimogen, fără niciun motiv, se pedepseşte cu amendă de până la 1.000 de lei.