Incredibil. Unde şi-a găsit o femeie iPhone-ul după ce în urmă cu trei luni l-a pierdut într-un BAR FOTO

O femeie din Marea Britanie a fost şocată să descopere că telefonul său marca iPhone a fost într-un final găsit după ce în luna august îl pierduse într-un bar. Cu toate acestea, nu mică i-a fost mirarea să descopere că dispozitivul se afla în cealaltă parte a globului.

29 oct. 2014, 07:53

Clare Kerrigan, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie, a rămas uimită în momentul în care a primit un mesaj de la Apple în care era anunţată că telefonul său mobi iPhone a fost găsit în China, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un BĂRBAT a fost ŞANTAJAT de cel care i-a FURAT TELEFONUL în VACANŢĂ. Ce se afla în dispozitiv FOTO

Tânăra spune că renunţase la orice speranţă că îşi va mai găsi telefonul după ce l-a pierdut în luna august într-un bar. Cu toate acestea, după ce a fost aprins, dispozitivul a apărut pe hartă, fiind localizat într-o grădiniţă din oraşul Shenzhen, în regiunea Guangdong. Mai mult, ea poate vedea fiecare mişcare a noului proprietar, reuşind să vadă unde se duce şi ce muzică ascultă.

Citeşte şi O companie de telefonie a emis o FACTURĂ URIAŞĂ unui pensionar care ar fi vorbit 43 de ore NEÎNTRERUPT

Să vizitez China este pe lista mea, dar cu siguranţă nu este un loc în care am fost. Este ciudat, nu ştiu ce s-a întâmplat. Când l-am pierdut am fost sigură că nu o să îl mai găsesc, aşa că am uitat de el. Era pierdut din august şi acum îmi apare pe o aplicaţie de internet ca fiind la 8.000 de kilometri distanţă„, a declarat femeia.