Incredibila POVESTE a BĂRBATULUI care şi-a REGĂSIT MAMA după 14 ani de căutări trăind într-un trib FOTO

Un american care şi-a petrecut toată copilăria urându-şi mama, după ce aceasta l-a părăsit atunci când avea doar şase ani pentru a se întoarce în tribul său din Venezuela, a avut şansa să o regăseacă după 14 ani după ce a pornit într-o călătorie în inima Amazonului.

27 mai 2014, 08:00

David Good, un bărbat din America, şi-a văzut mama, pe nume Yarima, după 14 ani. Femeia făcea parte dintr-un trib primitiv din Venezuela, plecând pentru o perioadă în America alături de un cercetător cu care se căsătorise. Cu toate acestea, după câţiva ani, ea nu s-a putut acomoda cu civilizaţia şi s-a reîntors în tribul Yanomami în 2001. Tatăl bărbatului, Kenneth Good, a cunoscut-o pe Yarima pe vremea când era student la Facultatea de Antropologie şi studia tribul respectiv, potrivit NY Post.

Citeşte şi Amazoanele din UCRAINA: 150 de femei se antrenează în artele marţiale, în Munţii Carpaţi VIDEO

Pentru o perioadî de timp, Yarima a trăit într-o suburbie din New Jersey alături de Kenneth şi cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, după ce familia a plecat o perioadă în Venezuela, pentru a filma un documentar, femeia a hotărât să nu se mai întoarcă în America.

Unul dintre cei trei fii ai săi, cel care a şi căutat-o, David Good, a văzut o poză cu ea la Muzeul Naţional de Istorie, însă nu a spus nimănui că este vorba de mama sa pentru că îi era ruşine. El le spune prietenilor că femeia a murit, deoarece se temea de reacţia celor din jur când ar auzi că propria lui mamă face parte dintr-un trib primitiv. Astfel, el a strâns bani şi a plecat în căutarea ei în inima Amazonului, descoperind lucruri despre el pe care nu le ştia.

Chiar dacă nu avea nici o idee despre ce va găsi acolo, el şi-a luat inima în dinţi şi a făcut marele pas. Yarima era cât se poate de vie, însă în loc să facă prăjituri şi să-şi crească cei trei fii a preferat să trăiască în junglă alături de oameni la fel ca ea, feriţi de tehnologie şi de grijile moderne.

Citeşte şi Povestea INSULEI în care TOTUL este PERMIS: Bărbaţii îşi pot SCHIMBA soţiile între ei oricând doresc FOTO

Nu am vrut ca prietenii mei să ştie că mama mea umblă goală, are cercei în tot corpul şi mănâncă tarantule, şerpi şi gândaci. Asta a fost răzbunarea mea. Mi-a fost greu pentru că m-a abandonat„, a declarat David, recunoscând că a devenit interesat de cultura tribului.

În august, David a început activitatea organizaţiei nonprofit The Good Project, care îşi dedică suportul triburilor precum Yanomami.