Incredibilul caz al femeii care se simte ca un VAMPIR. Vezi ce păţeşte când stă în SOARE FOTO

O tânără din Marea Britanie suferă de o fobie ciudată. Astfel, de peste doi ani ea este obligată să stea în casă, la umbră, de frica razelor de soare. Ea a fost diagnosticată cu heliofobie şi cere ajutor specializat pentru a-şi trata afecţiunea. Inedit este faptul că de câte ori este atinsă de soare, femeia are atacuri de panică.

16 aug. 2013, 15:29

Lucy Jeffries, în vârstă de 20 de ani, era o femeie normală până acum doi ani. Cu toate acestea, ea a ajuns să sufere de heliofobie, adică are o teamă iraţională de lumina soarelui, ceea ce o face să semene cu un vampir, potrivit The Sun.

Cu toate că are un copil, ea nu poate munci şi nu poate ieşi în oraş, deoarece ori de câte ori iese afară în timpul zilei, tânăra suferă atacuri de panică groaznice.

Citeşte şi Povestea tinerei cu o fobie BIZARĂ, care nu poate sta în aceeaşi cameră cu un anumit ALIMENT

Am încercat să ies afară, dar după zece minute am atacuri de anxietate. Când văd razele soarelui că îmi ating pielea, eu nu simt căldura, ci am impresia că soarele îmi penetrează pielea cu cancer. Încerc să mă îmbrac cât pot de bine, dar nu folosesc cremă de protecţie solară. Am ajuns într-un punct unde nu vreau să mai ies din casă. În loc, îmi fac cumpărăturile pe internet şi nu plec nicăieri.Gândul că aş putea să mă îmbolnăvesc de cancer mă sperie şi acum simt că nu pot risca nimic”, a povestit ea.

Chiar dacă înainte se bucura de soare, Lucy spune că nu îl mai suportă şi ar vrea ca acesta să dispară. În prezent, ea cere ajutorul medicilor, recunoscând că are o problemă. Mai mult, această fobie bizară i-a distrus viaţa socială, tânăra refuzând numeroase locuri de muncă şi invitaţii în oraş din cauza ei.

Citeşte şi Cele mai ciudate fobii: De la teama de erecţie, la teama de… tot