Inculpat în cazul Boldea, intrat în greva foamei. Vezi de ce

Bogdan Alexandru Boza, arestat în dosarul Boldea, a intrat de marţi seară în greva foamei. Omul solicită să fie mai repede judecat. Spune că stă în arest de două luni, timp în care nu l-a întrebat nimeni nimic.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 16:23
Inculpat în cazul Boldea, intrat în greva foamei. Vezi de ce

„Vreau să fiu trimis mai repede în judecată. Stau de două luni de zile în arest, nu m-a mai audiat nimeni şi nu înţeleg de ce mai stau aici. Sunt cercetat penal încă din noiembrie 2011, dar abia în martie 2012 am reprezentat un pericol social şi am fost arestat. Mi-am recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Le-am spus că Mihail Boldea mi-a dat acel contract fals împotriva firmei Arcada, iar eu l-am folosit. Pot să vă spun că la primul proces, cel la care Arcada a pierdut, eu nici măcar nu am participat la vreun termen. La al doilea, când Arcada a câştigat, am fost la fiecare termen în parte. Repet, mi-am recunoscut fapta şi nu înţeleg de ce mai stau aici şi nu mă trimit mai repede în judecată pentru a se aplica legea”, a spus Bogdan Boza, citat de viata-libera.ro.

Omul mai face greva foamei şi din cauza procurorului care îl anchetează.

Printre alte ilegalităţi comise, tandemul Boldea-Boza a falsificat un ordin de plată în numele unei firme gălăţene, pe care apoi au dat-o în judecată să plătească, deşi nu aveau niciun act justificativ pentru suma cerută.