Indemnizaţie de creştere copil. Ministrul Muncii explică ce se întâmplă dacă expiră pe durata stării de urgenţă

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2020 16:33 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2020 16:33 // Sursa: romaniatv.net

Violeta Alexandru a anunţat că s-au luat măsuri pentru prelungirea automată a plăţii indemnizaţiei de creştere copil care expiră pe durata strării de urgenţă. Ministrul Muncii a precizat că părinţii nu trebuie să depună niciun document. 

"Părinţii care au acasă copii mici merită să fie liniştiţi. M-am gândit mai ales la aceia care ar putea să fie stresaţi pentru că le va înceta plata indemnizaţiei de creştere copil în perioada stării de urgenţă. În acest sens, am făcut toate demersurile ca aceştia să beneficieze de o prelungire automată a plăţii, până la finalul decreteului prezidenţial privind instituirea stării de urgenţă. Fără stres şi fără griji suplimentare. Mă interesează ca fiecare părinte să primească în această perioadă semnalul că este văzut de Guvern", a scris, luni, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Starea de urgenţă pe teritoriul României a fost declarată de către Preşedintele României la data de 16 martie 2020 pentru o perioadă de 30 de zile. După semnarea decretului, stare de urgenţă se va prelungi până pe 16 mai 2020.

Citeşte şi Ministerul Muncii: Peste un milion de contracte de muncă suspendate şi încetate de la debutul stării de urgenţă

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
indemnizatie crestere copil prelungire stare de urgenţă Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H