„Îndemnul” lui Năstase pentru români

Pe blogul lui Adrian Năstase a apărut o postare cu titlul "Un îndemn", postare care reia un fragment dintr-o carte a fostului prim-ministru. În fragment se vorbeşte despre pericolul traiului în Neantul Valah.

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 15:27
„Îndemnul” lui Năstase pentru români

„Un nou început impune realizarea unui Nou contract politic între stat şi societate, între partidele politice şi cetăţeni. Fundamentul acestui nou contract politic trebuie să fie realizat pe valori şi idealuri în care credem cu toţii, pe care le dorim aplicate în jurul nostru în viitor, pentru generaţiile care vor veni: egalitatea de şanse, dreptatea socială, libera initiaţivă, economia de piaţă, solidaritate şi includere, dezvoltare durabilă”, se arată în postarea de pe blogul lui Năstase.

„Bătălia pentru viitor a României nu este tributară retoricii politice. Prezentul ne aşează în faţa unei alternative unice: a fi sau a nu fi în istorie! Dacă la dilema hamletiană vom răspunde „absent”, statutul de învinşi nu ne va oferi, pentru o lungă şi dureroasă perioadă de timp, decât trăirea tragică într-un spaţiu pe care l-am numi, încă o dată, Neantul Valah”, se arată în fragmentul din cartea lui Năstase, „Bătălia pentru Viitor. Sezonul 2″, pp.341-342. Postarea de pe blog este semnată „Echipa AN”.