Îndemnul lui Radu Mazăre pentru fiul „complexat”: „Dacă vrea bani şi maşini, la muncă!” VIDEO

Fiul lui Radu Mazăre, Răducu, studiază Administrarea afacerilor şi Drept internaţional în limba chineză, la Londra. După primele cursuri, băiatul i-a mărturisit tatălui său că este complexat de colegii lui care au mult mai mulţi bani decât el. Radu Mazăre, care îi plăteşte deja şcoala fiului său, spune că nu îi va da bani în plus acestuia, iar dacă vrea mai mulţi, să muncească pentru ei.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 17:44
Îndemnul lui Radu Mazăre pentru fiul „complexat”: „Dacă vrea bani şi maşini, la muncă!” VIDEO

Radu Mazăre a mărturisit, marţi, că nu îi este dor de fiul său, care „se chinuie” la Londra. „Nu mi-e dor de el în mod deosebit. Se chinuie pe acolo. Am înţeles că în prima săptămână a avut cinci ore de chineză în fiecare zi„, a spus edilul.

Răducu i-a povestit tatălui său că are colegi care vin la şcoală cu maşini de lux, în vreme ce el circulă cu metroul. Edilul din Constanţa a adăugat că, în niciun caz, nu o să-i cumpere maşină fiului, iar dacă vrea mai mulţi bani, va trebui să-i câştige singur.

Are colegi care vin la şcoală cu Ferrari, cu Bentley, cu Lamborghini, că sunt fel de fel de arabi acolo. El merge cu metroul, îi bălăngâne capul câte trei staţii de la cămin până la facultate. Dacă vrea bani, să strângă. A primit o maşină de la unchiul său, următoarea şi-o cumpără cu banii lui. Dacă vrea bani, la muncă. Aşa am convenit cu el. Să facă el bani şi să-mi dea să-i cheltuiesc în club. Eu îţi plătesc şcoala şi îţi mai dau cât ai nevoie să mănânci„, a mai precizat Radu Mazăre.