Îndemnul Ministerului Apărării, în plină pandemie de coronavirus. „Afişează Drapelul României, oriunde te-ai afla!”

Ministerul Apărării Naţionale îi îndeamnă pe cetăţeni să afişeze drapelul României, în semn de solidaritate, pe fondul răspândirii epidemiei de coronavirus (COVID-19). Reprezentanţii MApN le reamintesc oamenilor să aplice măsurile de combatere a infecţiei, după ce preşedintele a instituit astăzi starea de urgenţă.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 15:36
Îndemnul Ministerului Apărării, în plină pandemie de coronavirus. „Afişează Drapelul României, oriunde te-ai afla!”

„Românii au găsit mereu puterea de a răzbi în momentele dificile. Luptând împreună! Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă”, se arată în mesajul publicat de Ministerul Apărării Naţionale, pe Facebook. 

Iohannis: „Începând se azi se institutie stare de urgenţă pe tot teritoriul Romaniei pentru 30 de zile”. Decretul a fost publicat în MO

De asemenea, Ministerul Apărării face apel la populație să aplice măsurile de combatere a răspândirii epidemiei de coronavirus.

„Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!”, mai scrie Ministerul Apărării pe Facebook. 

Florin Cîţu, despre decretarea stării de urgenţă în România. Ce se întâmplă cu ratele românilor