Indianul cu DOUĂSPREZECE DEGETE caută job de DACTILOGRAFĂ în Marea Britanie

Vijay Singh este un indian care are câte un deget în plus la fiecare mână. El a primit de curând viză în Marea Britanie, unde a spus că ar vrea să ocupe un post de secretară.

27 dec. 2013, 17:49
Indianul cu DOUĂSPREZECE DEGETE caută job de DACTILOGRAFĂ în Marea Britanie

Indianul Vijay Singh are şase degete la fiecare mână. El poate dactilografia peste o sută de cuvinte pe minut. Bărbatul urmează să ajungă în Marea Britanie, unde a primit viză şi crede că în această ţară îi vor fi apreciate calităţile de dactilografiere, astfel încât să îşi transforme anomalia în calitate.

Singh are 48 de ani şi anul trecut i s-au refuzat, în India, peste 50 de cereri de angajare. De la maşina de dactilografiat, bărbatul s-a familiarizat cu tastatura computerului, dar cei din ţara sa nu s-au arătat interesaţi de performanţele lui.

În ianuarie 2014, el va veni însă în Marea Britanie, unde i s-a acordat viză de studii şi va primi de lucru într-un secretariat, 20 de ore pe săptămână, scrie mirror.co.uk. De obicei, persoanele care suferă de polidactilie, cum suferă şi el, nu au toate degetele funcţionale. Singh este însă un caz fericit, cele 6 degete de la fiecare mână sunt nu numai funcţionale, ci şi performante.

Citeşte şi Premieră în Marea Britanie: Un bărbat testează un nou prototip de MÂNĂ BIONICĂ VIDEO

Recordul mondial de viteză la dactilografiat a fost obţinut de Stella Pajunas, o femeie din Chicago, în 1946, cu o maşină electrică de scris, IBM. Acel record încă nu a fost doborât, mai precizează publicaţia britanică.