Indicii că partenerul tău de viaţă te va înşela: Factori de risc ascunşi

Fericiţi până la adânci bătrâneţi! Cu acest gând pornesc toate cuplurile proaspăt căsătorite. Însă iubirea de la început şi încrederea nu garantează fidelitatea pe tot parcursul căsniciei.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 08:55
Indicii că partenerul tău de viaţă te va înşela: Factori de risc ascunşi

Exista anumite indicii de care poti tine cont pentru a afla daca sotul/sotia te va insela, indicii echivalente cu factori de risc ascunsi.

1. Cu cat un barbat este mai dependent financiar de sotia lui, cu atat prezinta mai multe riscuri sa o insele. In cazul femei, se intampla exact invers: riscul de a insela este mic daca ea depinde de el financiar. Insa nici un raport prea mare in favoarea barbatului nu este in regula. Barbatii care castiga mult mai multi bani decat sotiile lor sunt la randul lor predispusi la inselat. Din acest motiv, de regula, este recomandat ca veniturile sa fie cat de cat asemanatoare intre soti.

Citeşte şi Află care sunt frazele toxice care distrug o căsnicie: Nu le spune niciodată!

2. Numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie inainte de casnicie poate indica riscul de infidelitate. Cu fiecare partener sexual in plus, riscul de a calca stramb creste, in cazul femeilor, cu 7%. Totodata, femeile care obisnuiesc sa conduca relatia, care „taie si spanzura”, sunt mai predispuse sa calce stramb in alte asternuturi.

3. Nivelul de educatie influenteaza puternic riscul infidelitatii in cuplu. Cu fie an de educatie in plus comparativ cu sotul, riscul ca femeia sa insele creste cu 10%. Reprezentantele sexului frumos sunt tentate sa-si insele sotii cu barbati mai educati si mai inteligenti decat ei.

4. Femeile nemultumite de relatie prezinta de doua ori mai multe riscuri sa insele, iar cele care simt ca sunt incompatibile sexual cu sotii lor prezinta de trei ori mai multe riscuri.

Citeşte şi Lucruri pe care le poţi învăţa când eşti înşelat

5. Femeile sunt predispuse sa insele mai mult atunci cand se casatoresc de tinere, in timp ce riscul ca barbatul sa insele creste odata cu inaintarea sa in varsta, cand se orienteaza sexual catre femei mai tinere.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.