Individ periculos, arestat pentru furt şi tentativă de viol, obligat la muncă în folosul comunităţii la şcoală

Decizie revoltătoare a instanței la Vaslui. Un individ periculos, care a atacat pe stradă o fată de 18 ani, a bătut-o, i-a furat telefonul şi apoi a încercat să o abuzeze, a fost iertat de puşcărie. Judecătorii l-au trimis să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la şcoala din comună sau la Primărie, la alegere. Pentru faptul că a vrut sã o violeze pe tânără, instanta nu s-a mai putut pronunţa, întrucât victima şi-a retras plângerea.

RomaniaTV.net
19 dec. 2019, 07:24
Individ periculos, arestat pentru furt şi tentativă de viol, obligat la muncă în folosul comunităţii la şcoală

Faptele pentru care a fost trimis în judecată barbatul din Stãnilesti s-a produs în noaptea de 2 septembrie, potrivit vremeanoua.ro. Bărbatul a atacat o fatã de 18 ani în timp ce aceasta se întorcea acasã de la un spectacol organizat de primărie. Individul a pândit-o pe tânãrã si, într-o zonã mai retrasã a lovit-o puternic peste fatã, smulgându-i telefonul. A încercat sã o violeze, însã tipetele acesteia au fost auzit de mai multe persoane care i-au sărit în ajutor. Agresorul a fugit. A fost prins după o lună. 

Recent, individul a fost condamnat de instanţa de la Husi pentru infractiunea de tâlhărie la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare si a fost obligat la muncă în folosul comunitătii, timp de 60 de zile, la şcoală sau la primărie.  De asemenea, a mai fost obligat la plata a 15.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Pentru infractiunea de tentativă de viol nu l-au mai putut trage la răspundere pentru că fata si-a retras plângerea.