Înduioşătoarele CUVINTE pe care o tânără le-a tatuat după ce MAMA sa a MURIT pe neaşteptate FOTO

Publicat: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 13:47 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 14:13 // Sursa: RTV.net

O tânără din America şi-a tatuat pe mână ultimele cuvinte pe care mama sa le-a lăsat pe o foaie de hârtie, cu câteva ore înainte să moară în somn, în acelaşi pat cu ea, din cauza unor probleme cardiace. 

Taylor Smith, tânăra de 20 de ani din Michigan, a uimit internetul după ce a postat pe site-ul Tumblr o fotografie care arată ineditul tatuaj pe care şi l-a făcut pe braţ. Ea a vrut să pestreze pentru totdeauna ultimele cuvinte pe care mama ei le-a adresat înainte să moară pe o foaie de hârtie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SFÂŞIAT DE DURERE. Ultimele cuvinte pe care tatăl Micăi de la Abracadabra i le-a spus fiicei sale

"Te iubesc, să fii cuminte!!! - Mama" este utimul mesaj pe care fata l-a primit de la unul dintre părinţi, scris cu doar câteva ore înainte ca femeia să moară în somn, din cauza unor complicaţii cardiace. La doi ani după decesul ei, tânăra i-a respectat dorinţa şi a avut grijă să aibă o viaţă prolifică. Ea este o studentî muncitoare, făce două facultăţi, iar în acelaşi timp are două locuri de muncă, ca secretară şi casieră.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale lui Chavez. Liderul nu a vrut să renunţe până în ultima clipă

Smith a scris sub fotografie faptul că tatuajul este pe mâna stângă şi reprezintă mesajul pe care mama ei l-a lăsat în noaptea în care a decedat. Ineditul gest a devenit viral pe internet, având peste 400.000 de like-uri. Ea a adăugat faptul că femeia a murit brusc în luna februarie 2011, în timpul nopţii, din cauza unor probleme ale inimii.

Citeşte şi Oameni celebri, pe patul de moarte. "N-ar fi trebuit să înlocuiesc whisky-ul cu martini"

"Moartea a fost bruscă și neașteptată, de aceea mesajul este chiar mai important pentru mine, deoarece, atunci când l-a scris, a spus la revedere doar pentru week-end ", a adăugat Smith.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 apr 15:36
...atunci când l-a scris, a spus la revedere doar pentru week-end “, a adăugat Smith. Read more here: Înduioşătoarele CUVINTE pe care o tânără le-a tatuat după ce MAMA sa a MURIT...
13 apr 14:50
Votează email -1 email
...cu câteva ore înainte să moară în somn, în acelaşi pat cu ea, din cauza unor Citește mai departe...

link to original: 

...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H