Înduioşător: Pui de maimuţă extrem de rară, salvat cu biberonul după ce mama sa s-a îmbolnăvit VIDEO

Publicat: Luni, 10 Iunie 2013 10:40 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2013 10:40 // Sursa: RTV.net

Un pui de maimuţă extrem de rară a fost salvat cu biberonul. Angajaţii de la o grădină zoologică din Sydney trebuie să hrănească puiul de langur, după ce mama sa s-a îmbolnăvit. Maimuţa este un exemplar foarte valoros, mai ales că specialiştii cred că în sălbăticie mai există doar 500 de languri.

Micuţa Nuoc este hrănită cu biberonul de aproape trei luni, de când mama sa nu a mai putut-o alăpta. Îngrijitorii au luat această decizie cu inima strânsă, pentru că exista riscul ca maimuţica să fie respinsă de familie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Maimuţa care fumează, mutată pe-o insulă ca să scape de viciu

"Maimuţele langur sunt pe cale de dispariţie şi se crede că mai există mai puţin de 500 de exemplare în sălbăticie. Suntem singura grădină zoologică din Australia unde se înmulţesc, deci este foarte important să ne mobilizăm să o ajutăm şi să îi oferim cea mai bună şansă", a declarat unul dintre angajaţi gradinii zoologice din Sidney.

Citeşte şi O maimuţă "inteligentă" a scăpat în Ikea

Ulterior s-a dovedit că nu aveau motive de îngrijorare. Maimuţica a fost reunită în urmă cu câteva zile cu mama ei, care a acceptat-o imediat. Iar acum Nuoc este sănătoasă, extrem de fericită şi abia aşteaptă să fie văzută de vizitatorii de la zoo.

 

 

 

 

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 05:17
...Angajaţii de la o grădină zoologică din Sydney trebuie să hrănească puiul de langur, după ce mama sa s-a îmbolnăvit. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
10 iun 11:28
...class="sharebox-wrap">
Un pui de maimuţă extrem de rară a fost salvat cu biberonul. Angajaţii de la o...
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H