Induioşător: Un copil este salvat din valuri învolburate cu ajutorul unui LANŢ UMAN VIDEO

Un tânăr de 12 ani din Noua Zeelandă a fost salvat de un grup de turişti, după ce a fost tras în larg de un val gigantic. Oamenii au format un lanţ uman, ajungând în cele din urmă la copilul care striga după ajutor.

12 mart. 2013, 09:51

Josh McQuoid, un băiat de 12 ani din Noua Zeelandă, a fost la un pas de moarte după ce a fost tras în mare de un val gigantic. El se juca în apă, alături de un prieten, pe o plajă din oraşul Napier, în cursul zilei de duminică, când a fost lovit de un val şi purtat la peste 150 de metri de ţărm. Copilul a stat sub apă pentru zeci de secunde, fiind aproape de înec, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi O fetiţă de şase ani şi-a salvat tatăl de la moarte cu… jeleuri

Citeşte şi Operaţiune spectaculoasă de salvare a unui băieţel australian din mijlocul torentelor VIDEO

Un turist german, împreună cu mai mulţi poliţişti, a încercat să îl salveze, dar din cauza valurilor puternice nu au putut ajunge la tânăr. Ulterior, neamţul a reuşit să îl paseze pe băiat lanţului uman format din peste 12 oameni care au vrut să ajute.

Tânărul a fost dus la spital, fiind în stare de şoc. El a fost resuscitat, aflându-se în afara oricărui pericol. În timp ce tatăl le mulţumeşte turiştilor, poliţia spune că este meritul ofiţerilor care au sărit în ajutorul minorului aflat în pericol. Un lucru este sigur, munca în echipă, atât a turiştilor cât şi a oamenilor legii, a dus la salvarea copilului.

Citeşte şi Un bărbat din Noua Zeelandă a fost ucis de un rechin