Ce au făcut Robert Turcescu şi proaspăta lui soţie, imediat după căsătorie VIDEO

Robert Turcescu şi proaspăta lui soţie au înlocuit petrecerea la vreun restaurant luxos cu o ieşire la mall...la biliard. Robert Turcescu s-a însurat duminică în cel mai mare secret, cu o tânără ţinută departe de ochii presei.

29 sept. 2014, 08:17
Ce au făcut Robert Turcescu şi proaspăta lui soţie, imediat după căsătorie VIDEO

Nunta secretă a lui Robert Turcescu cu aleasa lui a fost sărbătorită într-un mod inedit. După ce s-au căsătorit, cei doi au mers la mall, unde au jucat biliard, scriu cei de la Cancan.ro.

Robert Turcescu s-a căsătorit duminică în cel mai mare secret cu o tânără pe care a reuşit s-o ţină până acum departe de lumina reflectoarelor. El le-a declarat jurnaliştilor de la Wowbiz că este un om care iubeşte şi este iubit şi îşi doreşte ca noua căsnicie să îi aducă în viaţă încă un copil, un frate pentru fata pe care o are dintr-o căsătorie anterioară.

Despre cea care i-a furat inima lui Turcescu se ştiu foarte puţine lucruri. Imagini cu ei au mai fost suprinse în timp ce se aflau la cumpărături.

Vestea despre căsătoria lui Robert Turcescu vine în plin scandal al deconspirării sale.

Robert Turcescu a avut o relaţie de aproape 10 ani cu artista Oana Sârbu. În acest timp, Oana a adoptat un copil, dar cei doi nu s-au căsătorit niciodată. În mod oficial, cei doi au recunoscut în această primăvară că şi-au încheiat relaţia.