Inedit: Carcasa care îţi transformă iPhone-ul într-o armă cu ELECTROŞOCURI – VIDEO

Un nou şi inedit accesoriu pentru iPhone a fost lansat în America: este vorba despre o carcasă care are încorporată o armă cu electroşocuri. Producătorii promit că ea îţi poate salva atât viaţa, cât şi telefonul, în cazul unui atac.

04 mart. 2013, 19:06

Compania americană Yelloe Jacket a lansat pe piaţă prima carcasă de iPhone care poate fi folosită drept armă, în cazul unui atac. Pe o carcasă obişnuită este montat un dispozitiv cu electroşocuri, având o putere de 650 de mii de volţi. Această intensitate poate dezarma un bărbat adult, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Smart IT: Cât costă iPhone 3GS, 4, 4S şi 5 în magazinele din România VIDEO

Citeşte şi Cât de diferit va fi iPhone 5S de predecesorul lui

Seth Froom, directorul companiei, spune că ideea i-a venit după ce a fost atacat de un bărbat înarmat. Infractorul i-a furat telefonul marca iPhone, dar a lăsat husa în urmă, acesta fiind şi motivul pentru care inventatorul a montat un dispozitiv cu electroşocuri pe carcasa telefonului.

Bărbatul a postat şi o demonstraţie pe site-ul Youtube, în care îi învaţă pe oameni cum să folosească dispozitivul, aceasta fiind deosebit de periculos în mâinile persoanelor inconştiente.

Citeşte şi Mauz îţi transformă iPhone-ul într-un super mouse

Inedit este faptul că dispozitivul are o baterie proprie, care poate încărca şi iPhone-ul, oferindu-i o autonomie extinsă, de peste 20 de ore. În prezent, carcasa este disponibilă pentru un singur model de telefon, iPhone 4S, la preţul de 139,99 de dolari. Varianta pentru iPhone 5 va fi lansată în cursul anului viitor. Mai mult, ele sunt disponibile în patru nuanţe, printre care negru, alb, auriu şi roz.

Citeşte şi Pensionar terorizat de o aplicaţie iPhone. Povestea de coşmar pe care o trăieşte de doi ani