Inedit: Cum a scăpat Bin Laden din mâinile poliţiştilor după ce a fost oprit pentru viteză excesivă

Liderul reţelei Al-Qaida a fost oprit în 2002, pentru viteză excesivă, însă poliţistul l-a lăsat în pace. Informaţia a apărut într-un raport realizat de autorităţile pakistaneze. Potrivit raportului, neglijenţa şi toleranţa Pakistanului i-au permis lui Bin Laden să se adăpostească în această ţară. Osama Bin Laden a fost ucis în 2011, în urma unui raid organizat de agenţii CIA. Mai mult, se pare că Osama a purtat o pălărie de cowboy, folosită pentru deghizare.

09 iul. 2013, 08:21

Osama Bin Laden ar fi putut fi capturat cu nouă ani înainte de raidul american în care a fost ucis. În 2002, la doar un an după atentatele sângeroase de la 11 septembrie, el a fost oprit pentru viteză excesivă în Pakistan.

Citeşte şi DECLARAŢIILE CARE AR PUTEA SCHIMBA ISTORIA. Dezvăluiri şocante despre moartea liderului Al Qaida

Cu toate acestea, el a reuşit să scape fără prea multe probleme. Informaţia incredibilă a apărut într-un raport realizat de o comisie de anchetă a autorităţilor pakistaneze, obţinut de televiziunea Al Jazeera. Raportul critică totodată neglijenţa şi toleranţa Pakistanului care i-au permis lui Bin Laden se refugieze fără probleme timp de aproape un deceniu în această ţară. Liderul reţelei teroriste Al-Qaida a murit în 2011, în urma unui raid orchestrat de agenţii CIA.

Citeşte şi Primul film despre uciderea lui Osama bin Laden, urmărit de milioane de persoane VIDEO