INEDIT: Fostă benzinărie, transformată în casă de locuit GALERIE FOTO

Această clădire este situată în cartierul Bayou din New Orleans și a fost inițial o benzinărie. A fost construită în 1918 și apoi a fost păstrată ca magazin de mobilier și studio de bijuterii, pentru o perioadă. În 2003 a fost pusă spre vânzare și un artist, Robert Guthrie, a decis să o cumpere și să o transforme în noul său proiect.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 09:28

Artistul este acum proprietarul benzinăriei și a reușit să o transforme într-o locuinţă modernă. Locuinţa de 2.000 de metri păraţi a păstrat multe caracteristici originale, potrivit Homedit.

Printre elementele unice care au fost încorporate în noul design al spațiului se numără farurile masinilor vechi sau scara realizată dntr-un lift hidraulic original. Unele dintre elementele originale au fost păstrate ca o mărturie a trecutului și pentru istoria clădirii.

Vezi şi Cum să îţi decorezi casa în funcţie de zodie FOTO

Artistul a folosit în mod creativ mai multe elemente, cum ar fi emblemele auto, pentru a face mânere pentru dulapuri și sertare. Unicitatea acestei case poate fi văzută în numeroase detalii mici, dar, de asemenea, în faptul că a trecut prin schimbări majore de-a lungul anilor. Acum este o casa modernă, cu o bucătărie de ultimă generaţie, un birou pe acoperiș și un design de interior elegant, un amestec între industrial și modern.