Inedit: Fotografii care te vor face să îţi recapeţi încrederea în OAMENI GALERIE FOTO

În ciuda ştirilor din fiecare zi, oamenii nu sunt tot timpul îngrozitori. Există poveşti şi persoane care ne pot schimba complet modul în care îi percepem pe cei din jur. Cu toate că aceste cazuri de bunătate sunt rare, ele există, iar fotografiile de mai jos confirmă acest lucru.

11 mart. 2013, 12:30

Imaginile de mai jos au ajuns virale pe site-urile de socializare, după ce poveştile din spatele lor au atins inimile celor care le-au văzut. Cu toate că par lucruri mărunte, ele ascund bunătatea şi blândeţea oamenilor, potrivit Buzz Feed.

Citeşte şi Fotografii inedite: Animale surprinse în momente potrivite GALERIE FOTO

Prima fotografie arată doi bărbaţi norvegieni care îşi riscă viaţa pentru a salva o oaie căzută în ocean. Cei doi îşi unesc forţele şi reuşesc să salveze viaţa animalului care nu mai avea nicio şansă de supravieţuire.

Un alt moment magic surprins într-o fotografie este acela în care o atletă s-a oprit din alergat pentru a ajuta o sportive rănită să treacă linia de sosire. Meghan Vogel, o atletă în vârstă de 17 ani din Ohio, era pe ultimul loc la o cursă de 3.200 de metri, când a trecut pe lângă Arden McMath, o sportive care s-a accidentat în timpul competiţiei. Cu toate că putea să o depăşească, Meghan s-a oprit şi a purtat-o pe braţe pe tânără, ajutând-o să termine traseul.

Fast-food-ul Subway a postat un anunţ inedit, oferind oamenilor fără adăpost din America o masă gratuită în fiecare vineri, într-un anumit interval orar.

O altă companie care încearcă să ajute oamenii cu probleme este o curăţătorie din America, care le oferă şomerilor o curăţare de costum gratuită, dacă nu îşi pot permite una. Astfel, directorul companiei doreşte şă le ofere celor fără loc de muncă şanse egale în momentul în care participă la un interviu. Până în prezent, Plaza Cleaners a ajutat peste 2.000 de oameni, cheltuind 32.000 de lire.

Citeşte şi Cum să ai fotografii de nuntă frumoase fără să cheltui o mică avere

Imaginile cu pompieri care salvează animale din incendiu devin virale, oamenii fiind uimiţi de bunătatea celor care ar face orice pentru a salva viaţa unei finite.

În timpul unui protest din Brazilia, un soldat i-a rugat pe protestatari să nu fie violenţi, dat fiind faptul că este ziua lui. La câteva minute distanţă, protestatarii i-au oferit un tort cadou soldatului.

Citeşte şi Scene bizare cu părinţi iresponsabili şi copiii lor-cobai